Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Hus til leje i Dragør

196 m2 hus i Dragør til leje

Unik bolig i Dragør - Fuldt møbleret

På udkig efter et idyllisk hjem, hvor du kan vågne op til den beroligende lyd af bølgerne og den friske havluft? Så er denne fantastiske bolig i Dragør lige noget for dig!

Beliggende lige ud til vandet er denne bolig en sand perle i en charmerende by. Dragør, med sin lange historie og hyggelige atmosfære, tilbyder det bedste af både kyst- og bylivet. Det er en arkitektonisk velholdt by, der bevarer sin traditionelle charme kombineret med moderne faciliteter.

Boligens facade er klassisk og indbydende. Den smukke, velplejede gårdhave indrammer huset og giver et indbydende førstehåndsindtryk.

Indenfor bydes du velkommen af en lys og god entré, der leder dig videre til husets store køkken alrum. De mange vinduer giver en fremragende udsigt over havet og lader sollyset skinne ind i alle rum. Dette skaber en atmosfære af ro og velvære, der gør det til en fornøjelse at opholde sig i boligen.

Køkkenet er moderne og stilfuldt indrettet med kvalitetsmaterialer og alle nødvendige faciliteter. Her kan du let tilberede lækre måltider, mens du beundrer den skønne udsigt til vandet.

Udover de indendørs faciliteter er der adgang til en privat terrasse, hvor du kan nyde udsigten- Her kan du slappe af i solen, grille eller endda tage en forfriskende dukkert i havet, der nærmest er i din baghave.

Dragørs charmerende bymidte er kun få minutters gang væk, og her finder du et væld af hyggelige caféer, restauranter og butikker. Gå på o...