Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Hus til leje i Kokkedal

Modelfoto

Hus til leje i 2980 Kokkedal

Boligen er attraktivt beliggende lige udenfor Karlebo by på en større ejendom med frem selvstændige boliger. Alle boliger fremstår private og med egne udeområder, mens alle har adgang til store fællesområder som legeplads, skov og sø og meget mere. En absolut særlig mulighed på lejemarkedet.

Man ankommer ad husets hovedindgang til entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til en fordelingsgang der fører videre til det store åbne stuerum. Stuerummmet er formet som et 'L' og består af både spise- og opholdsstue, en udestue samt åben forbindelse til et helt nyt køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer. Her er generelt set god plads og et godt naturligt lysindfald. Fra udestuen er der direkte udgang til boligens have, mens der fra køkkenet er en bagudgang til en fælles gårdhave bag huset.
Der forefindes to gode soveværelser i stueplan, som begge har separate udgange til hver sin side af huset. Fra det ene til gårdhaven - fra det andet til det private havestykke og terrasse. Husets badeværelse er også i stueplan og er helt nyindrettet med flotte fliser og separat bruseniche. Yderligere forefindes et separat vaskerum, hvor en lejer kan etablere vaskemaskine og tørretumbler.

Ad intern trappe fra opholdsstuen kommer man til boligens 1. sal. Her er endnu et stort åbent rum, som med fordel kan indrettes som et stort soveværelse eller et hobbyrum/gæsteværelse. Herfra er direkte adgang til et stort gæstetoilet.

Husets have er privat ...