Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Lejlighed til leje i Frederiksberg C

Modelfoto

Lejlighed til leje på 1851 Frederiksberg C

Denne smukke lejlighed på Nyvej på Frederiksberg byder på 134 kvadratmeter med charmerende detaljer med stuklofter og smukke gulve og funktionelle rum. Ved indgangen mødes man af en rummelig entré med god plads til overtøj og sko.

Det store, lyse soveværelse er et roligt tilflugtssted med indbyggede skabe og direkte adgang til en dejlig altan, perfekt til morgenkaffen eller en stille stund om aftenen. Et ekstra værelse samt stue med en smuk karnap tilføjer både karakter og fleksibilitet til boligen.

Midtpunktet i lejligheden er den gennemgående ovalformede opholdsstue, som giver et luftigt og åbent rum til både afslapning og underholdning.

Køkkenet er lyst og indbydende med en skøn udsigt over ejendommens fælles gårdmiljø. Herfra er der direkte adgang til et hyggeligt pigekammer, som kan bruges som en lille spiseplads eller til opbevaring.

Området omkring Nyvej på Frederiksberg byder på en perfekt balance mellem bylivets pulserende energi og grønne, rolige oaser. Med sin centrale beliggenhed er man tæt på et væld af indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og kulturelle tilbud. Samtidig er man omgivet af smukke parker og grønne områder, der indbyder til afslappende gåture og rekreation. Med nem adgang til offentlig transport er resten af København også let tilgængelig, hvilket gør Nyvej til en attraktiv adresse for både par og familier.

Udlejes kun til expats
Kan ikke deles
Forbrug er ikke inkluderet i lejen.