Find-lejebolig.dk

Find boliger til leje.

Hus til leje i Egå

190 m2 hus i Egå til leje

Liebhaver-ejendom i første række, Skæring Strand

Velkommen til denne smukke og moderne villa, der blev opført i 2014 med en minimalistisk og veltilrettelagt arkitektur, designet af det anerkendte Gudnitz Arkitektfirma. Beliggende i første række byder ejendommen på en betagende udsigt over Aarhusbugten og det naturskønne landskab omkring Kalø Vig på den anden side.

Med en grund på knap 3.000 kvadratmeter strækker ejendommen sig fra indkørslen helt ned til vandkanten. Beliggenheden på Strandvejen i Skæring er yderst attraktiv med endeløse strækninger af sand og hav lige uden for døren.

Denne villa er designet til at nyde det bedste af udendørslivet og den fantastiske udsigt. Fra den sydøstvendte terrasse og stuen kan man nyde panoramaudsigt mod nord langs kysten og mod syd over Aarhus Havn.

Indretningen er elegant og gennemtænkt med gennemgående temaer, hvor køkken-alrummet er hjertet i hjemmet. Når du træder ind i dette skønne hus vil du fra start af blive mødt af den skønne panoramaudsigt, udtil havet. På venstre hånd har du mulighed for at benytte bryggers med vaskemaskine samt tørretumpler.

Huset er opdelt i et børneafsnit på venstre side af huset, hvor du finder to dejlig store værelser med direkte adgang ud til den sydøstvendte terrasse, samt et badeværelse tilhørende disse to værelser.

I hjertet af huset finder du den skønne stue med panoramaudsigt, og fri adgang direkte ud til haven, med de dejlige skydedøre. Sammen med stuen finder du køkken alrummet, hvor eg bli...